SEGRE

TRÀNSIT CONTROLS

Caçats tres conductors circulant a més de 180 quilòmetres per hora

Aquest descapotable anava a 180 km/h per la C-14 a Tàrrega.

Aquest descapotable anava a 180 km/h per la C-14 a Tàrrega.MOSSOS D’ESQUADRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van denunciar penalment el cap de setmana passat tres conductors acusats de sengles delictes contra la seguretat viària per circular a una velocitat penalment punible. En els tres casos, van ser caçats durant controls de velocitat a Torres de Segre, Camarasa i Tàrrega i circulaven a més del doble del límit de la via.

El primer dels casos va tenir lloc dissabte a les 12.34 hores a l’altura del punt quilomètric 133 de l’autopista AP-2 dins del terme municipal de Torres de Segre. Els agents van detectar un vehicle, un Mercedes CLK, que circulava a 214 km/h en un tram limitat a 120 km/h. També dissabte, a les 16.40 hores, es va detectar un altre turisme, un Mini Cooper, que anava a 189 km/h per la carretera C-26 a l’altura del punt quilomètric 35 dins del terme municipal de Camarasa. El límit de la via era de 90 km/h.

Finalment, l’última denúncia la van tramitar diumenge a la tarda, a les 17.16 hores, concretament a Tàrrega al detectar un esportiu descapotable, Fiat 124 Spider, que circulava a 180 km/h (límit de 90 km/h) per la C-14 al seu pas per Tàrrega. Als tres conductors se’ls va denunciar penalment per un delicte contra la seguretat viària per circular a una velocitat penalment punible. S’enfronten a retirades del carnet, penes de presó, multes o treballs comunitaris.

tracking