SEGRE

GOSSOS DENÚNCIA

Abandonen tres cadells en un contenidor de les Borges

Fan una crida per trobar-los una casa

Els cadells abandonats a les Borges Blanques.

Els cadells abandonats a les Borges Blanques.PROTECTORA AMIGOS PELUDOS DEL BAJO CINCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La protectora Amics Peluts Baix Cinca va denunciar aquest dilluns l’abandó de tres cadells trobats a dins d’un contenidor d’escombraries a les Borges Blanques. Des de la protectora van explicar que “necessitem urgentment llet en pols i una casa d’acollida, ja que són molt petits per estar al refugi i necessiten atenció”.

Fa un mes, Amics dels Animals del Segrià també va acollir tres cries de gat d’unes dos setmanes que havien trobat a l’interior d’un contenidor del carrer Magí Morera de Lleida. Una col·laboradora de la protectora va trobar les cries quan anava a tirar les escombraries i va sentir sorolls. Va mirar al contenidor i hi va trobar els tres gats.

Els casos d’abandons d’animals són continus i fa temps que les protectores de la província de Lleida, que es troben col·lapsades amb desenes d’animals, destaquen l’esterilització i la castració com a úniques mesures efectives per poder evitar-los.

S’ha de recordar que la llei catalana de protecció d’animals estableix des de fa setze anys que és competència dels ajuntaments fer-se càrrec dels animals abandonats.

tracking