SEGRE

VEHICLES INSTAL·LACIONS

El Pla d'Urgell reclama a la Generalitat disposar d'una estació de la ITV

En l’actualitat, aquest servei obligatori s’ha de fer a les Garrigues o el Segrià

Estació mòbil a la fira - Els veïns de Mollerussa i comarca podien passar la ITV a les fires Autotrac i Autotardor en una estació mòbil, encara que el canvi de legislació va obligar la Fira de Mollerussa a cancel·lar aquest servei.

Estació mòbil a la fira - Els veïns de Mollerussa i comarca podien passar la ITV a les fires Autotrac i Autotardor en una estació mòbil, encara que el canvi de legislació va obligar la Fira de Mollerussa a cancel·lar aquest servei.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Pla d’Urgell reuneix els requisits necessaris per disposar d’una estació d’Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV). Així ho van exposar el president del consell comarcal, Rafel Panadès, acompanyat de l’alcalde de Golmés, Jordi Calvís, en una reunió que van mantenir la setmana passada amb el director dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement a Lleida, Ramon Alturo. D’aquesta manera, el consell vol iniciar els tràmits de sol·licitud de l’esmentat servei que, segons Panadès, evitarà desplaçaments a propietaris particulars i empreses logístiques i de transport de tota la comarca. En l’actualitat, les estacions més pròximes es troben a les comarques de les Garrigues i el Segrià.

D’altra banda, el ple del consell comarcal celebrat dilluns passat a la nit va aprovar per unanimitat la proposta que dóna inici a la renovació dels vehicles que efectuen el servei de recollida de residus des del 2009 a tots els pobles de la comarca.

Se substituiran per una nova flota que, entre altres prestacions, serà més eficient en consum energètic i més respectuós amb el medi ambient en relació amb la disminució de les emissions.

El servei de recollida de residus municipals a la comarca del Pla d’Urgell l’efectua l’empresa FCC, adjudicatària del contracte administratiu fins al 2026. L’esmentada empresa també gestiona el servei a la capital, Mollerussa, des del 2015.

tracking