SEGRE

La jutgessa de Vielha ordena entregar la nena uruguaiana als Mossos d'Esquadra

La menor roman des de divendres passat amb la seua mare al consolat de l’Uruguai a Barcelona

Imatge d'arxiu del jutjat de Vielha.

La jutgessa de Vielha ordena entregar la nena uruguaiana als mossos abans de les 14 horesSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La jutgessa de primera instància de Vielha e Mijaran ha ordenat entregar als Mossos d’Esquadra abans de les 14.00 hores d’aquest divendres a la nena de 7 anys que roman amb la seua mare, des de divendres passat, en el consolat de l’Uruguai a Barcelona.

En una providència, la magistrada Cristina Marrero ordena que la menor sigui entregada als agents de la policia catalana que custodien l’entrada de la seu diplomàtica, sota el risc d’incórrer en un delicte de desobediència a l’autoritat judicial si no es compleix amb la sol·licitud.

Els mossos romanen davant del consolat uruguaià des de dilluns passat a l’espera de poder entregar la menor al seu pare biològic, resident de la capital de la Val d’Aran, que té la custòdia judicial, després que la mare s’atrinxerés en seu diplomàtica per evitar fer-ho i que el cònsol també es negués a col·laborar.

La mare rebutja entregar a la seua filla al pare després d’haver-se-la portat a l’Uruguai, el seu país natal, i que s’arxivés una denúncia per maltractaments i abusos a la menor suposadament comesos pel progenitor.

tracking