SEGRE

TECNOLOGIES INTERNET

Mollerussa activa el servei gratuït de wifi a la zona del centre de vianants

Funcionarà a partir de dijous per reactivar aquest espai com un lloc de trobada

Lleure i seguretat - Les obres de reforma del centre urbà van comptar amb la instal·lació d’uns tòtems a cada una de les places que, a part de servir de punt wifi, també compten amb càmeres de videovigilància per millorar la seguretat de l ...

Lleure i seguretat - Les obres de reforma del centre urbà van comptar amb la instal·lació d’uns tòtems a cada una de les places que, a part de servir de punt wifi, també compten amb càmeres de videovigilància per millorar la seguretat de l ...SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Mollerussa posarà en marxa a partir de dijous vinent un servei gratuït de wifi que donarà cobertura a la zona remodelada del centre urbà en horari diürn. L’objectiu és donar prestacions en aquest àmbit ara que està vianalitzada i contribuir a la reactivació com a espai de trobada.

Aquest servei s’activarà, en principi, en horari diürn de dilluns a diumenge de les 09.00 a les 21.00 hores a través d’una xarxa oberta amb velocitat limitada. Es tracta d’una prova pilot que permetrà al consistori conèixer les necessitats dels usuaris i el funcionament d’aquest servei per poder aplicar les millores que siguin necessàries. Aquesta instal·lació ja es va deixar preparada amb les obres de remodelació del centre de la ciutat amb la col·locació de les antenes i els dispositius necessaris, que es van ubicar als tòtems identificatius que mostren el nom de les quatre places principals: Manuel Bertrand, Major, de l’Ajuntament i Pla d’Urgell.

Cada un d’aquests elements del mobiliari urbà té també instal·lades tres càmeres de videovigilància, que formen part de la xarxa d’una vintena de càmeres que permeten vigilar aquest àmbit. Aquesta és una mesura que es va dur a terme per incrementar la seguretat a la zona de vianants i que estan connectades a la policia local.

tracking