SEGRE

ESNOTICIA

Més de vint trens afectats per la vaga

Serveis mínims als autobusos urbans de Lleida i Tàrrega || Esperes de fins a cinc hores per agafar un autocar a Aran

Els autobusos de Lleida van oferir ahir serveis mínims.

Els autobusos de Lleida van oferir ahir serveis mínims.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de vint trens es van veure afectats ahir per la vaga convocada després de la sentència del Tribunal Suprem contra els líders independentistes. Es van suspendre un total de sis circulacions entre Lleida i Barcelona a les línies de rodalies, mentre que vuit combois més entre la capital del Segrià i Cervera es van cancel·lar. A aquests se sumen nou trens AVE, Avant i Alvia, els passatgers dels qual van ser desviats a altres que van sortir més tard. Val a destacar que el tren hotel que havia de sortir a les 20.20 hores de Barcelona preveia fer-ho a partir de les 00.00 per evitar la vaga. Les circulacions entre Lleida i Màlaga, Granada i Sevilla no es van veure afectades. Per la seua part, a la línia de tren de la Pobla es van oferir serveis mínims i en hores punta van circular el 50 per cent dels combois.

Així mateix, també es van anul·lar alguns trajectes d’autocars. Les principals línies afectades van ser les que uneixen Aran amb Lleida i Barcelona. Alguns passatgers que van arribar a la capital del Segrià amb autocar i havien d’arribar a Vielha van haver d’esperar fins a cinc hores per a la següent sortida cap a la Val. Mentrestant, l’autobús urbà de Lleida ciutat i de Tàrrega també van oferir serveis mínims.

Les aturades no van tenir gairebé repercussió en els taxis i el tren de la Pobla va oferir serveis mínims

En canvi, la vaga per la sentència del Tribunal Suprem no va tenir gran afectació als taxis de la capital de la província. En aquest sentit, el 90 per cent de la plantilla de Tele Ràdio Taxi va treballar ahir, mentre que a Loteutaxi ho va fer el 50 per cent. Al Pirineu, els taxis van cobrir el transport sanitari i l’escolar ho va fer a demanda dels pares.

Els autobusos de Lleida van oferir ahir serveis mínims.

Els autobusos de Lleida van oferir ahir serveis mínims.ITMAR FABREGAT

tracking