SEGRE

ESNOTICIA

La reparació de la línia entre Lleida i Tarragona “va per llarg”

Un altre tren descarrila a Puigverd pels efectes del temporal

Imatge aèria del tren que va descarrilar la nit de dimecres a dijous a Puigverd de Lleida.

Imatge aèria del tren que va descarrilar la nit de dimecres a dijous a Puigverd de Lleida.JIMMY CAPELL / ESCOLA DE VOL LA SERRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La gota freda també ha provocat una interrupció en la circulació de trens en totes les línies de Rodalies de Lleida. En aquest sentit, Renfe ofereix servei alternatiu per carretera a la línia de Lleida a Barcelona per Manresa (R-12) i per la costa (R-13 i R-14).

A la R-12, el trajecte entre Lleida i Calaf es fa amb autocar, i a la R-13 i R-14 el tram des de Segrià a l’Espluga de Francolí es fa per carretera. Fonts d’Adif van explicar que la tornada a la normalitat al servei ferroviari “va per llarg” i es podria prolongar durant mesos perquè, per exemple, un tram de via va quedar penjant a Vinaixa, encara que les actuacions de reparació a la línia de Manresa “seran més lleugeres i més àgils”. Així mateix, un tren de mercaderies de Continental Rail va descarrilar la nit de dimecres a dijous a Puigverd de Lleida. Es tracta d’un comboi que es va veure afectat pel tall de la circulació en la línia de tren de Lleida a Barcelona per la costa a causa del temporal, que va provocar destrosses a les infraestructures ferroviàries.

Adif va assenyalar que el tren va descarrilar quan estava tornant a Lleida per dirigir-se a Saragossa i partir cap a Barcelona passant per Móra la Nova. Des d’Adif van apuntar que des del primer moment es va treballar per retirar els vagons de la via. Aquest tren s’afegeix a la locomotora de Captrain que va sortir de la via a Vinaixa.

tracking