SEGRE

TRIBUNALS JUSTÍCIA

Judici per induir la seua cosina de 14 anys a la prostitució

La Fiscalia sol·licita sis anys de presó || L’acusada hauria convençut la nena per tenir relacions a canvi de diners

Els fets van tenir lloc a Vilanova de la Barca el 2017.

Els fets van tenir lloc a Vilanova de la Barca el 2017.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Audiència de Lleida jutjarà dimecres que ve, dia 30, una acusada d’induir a la prostitució la seua cosina de 14 anys a Vilanova de la Barca. Segons va informar ahir el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), els fets van tenir lloc el 2017. L’escrit de la Fiscalia assenyala que l’acusada va proposar a la seua cosina de 14 anys acompanyar-la a una cita amb dos homes per mantenir relacions sexuals a canvi de diners. Així, una tarda, segons l’escrit de l’acusació pública que recull el TSJC, es van desplaçar l’acusada i la seua cosina fins a un hotel, on les dos van mantenir relacions sexuals, per les quals cadascuna va obtenir diners. El fiscal sol·licita sis anys de presó per a l’acusada d’un delicte d’inducció a la prostitució de menors, encara que hi podria haver algun tipus de conformitat entre les parts.

Segons les dades dels Mossos d’Esquadra, des de principi d’any s’han registrat dos denúncies per induir a la prostitució a les comarques lleidatanes, les mateixes que en el mateix període de l’any passat. Entre els mesos de gener i juliol, la policia catalana ha resolt tres casos més relatius a la prostitució a la província de Lleida i ha arrestat dos persones en el marc de les investigacions.

L’acusada va convèncer la seua cosina perquè tingués relacions sexuals a canvi de diners

L’abril de l’any passat, el Tribunal Suprem va ratificar la condemna de l’Audiència de Lleida contra dos homes i una dona per prostituir dones nigerianes a la capital del Segrià. Concretament, el Tribunal Suprem, com ja va fer el tribunal lleidatà, va imposar set anys i mig de presó al principal acusat i sis anys per a la seua dona. Un altre acusat va ser penat amb cinc anys de privació de llibertat. Un any abans, l’Audiència ja havia condemnat a sis anys de presó el propietari de dos clubs de la ciutat per enganyar dones veneçolanes amb ofertes de feina a la capital del Segrià i obligar-les a prostituir-se als bars que regentava. El març passat, va ser condemnada una cangur a tres anys i mig de presó per deixar que un pederasta abusés de la nena que cuidava a Bellvís.

tracking