SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Mor una motorista al col·lidir a Castell de Mur

Un altre conductor greu al caure de la moto al Pont de Bar

Vista de la moto accidentada ahir a Castell de Mur.

Vista de la moto accidentada ahir a Castell de Mur.J. MARTÍ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una motorista de 28 anys i veïna de Barcelona, C.D.H., va morir ahir després d’una col·lisió amb un turisme a la carretera C-13 al terme municipal de Castell de Mur, al Pallars Jussà. Segons va informar el Servei Català de Trànsit, l’accident va tenir lloc a les 13.17 hores al punt quilomètric 72 d’aquesta via quan, per causes que es desconeixen i s’estan investigant, la conductora de la moto, que circulava en direcció a Camarasa, va caure a la carretera i va xocar amb un turisme que circulava en aquell moment en sentit contrari.

Fins al lloc de l’accident es van activar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, dos dotacions dels Bombers de la Generlaitat i dos ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). A causa del sinistre, els Mossos van establir pas alternatiu en aquest punt, la qual cosa va afectar la circulació durant poc menys d’una hora.

Amb aquest accident mortal, s’eleven a 29 les persones que han mort a les carreteres lleidatanes en el que va d’any, tres menys que en el mateix període de l’any passat. El sinistre mortal anterior al de Castell de Mur va tenir lloc el 16 d’octubre, quan van morir dos veïns de Balaguer de 75 i 76 anys en una col·lisió a la C-26 a la Sentiu de Sió. Les víctimes viatjaven en un vehicle en què una altra passatgera va resultar ferida de gravetat. El cotxe va xocar amb un camió.

D’altra banda, un altre motorista va resultar ahir ferit greu al tenir una caiguda i xocar amb una barrera de seguretat a l’N-260 al municipi del Pont de Bar. Els serveis d’emergències van rebre l’avís a les 18.08 hores i l’accident va tenir lloc al quilòmetre 213 d’aquesta via en direcció a la Seu d’Urgell.

tracking