SEGRE

TURISME ESQUÍ

Mobilització per exigir que reobrin el resort de Boí Taüll

Empleats i veïns es concentren davant del BBVA del Pont de Suert || Demanen completar el traspàs d’hotels al grup de Reus

La concentració ahir a la tarda davant de la sucursal del BBVA al Pont de Suert.

La concentració ahir a la tarda davant de la sucursal del BBVA al Pont de Suert.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Treballadors del resort de Boí Taüll, de l’estació d’esquí i veïns de l’Alta Ribagorça van participar ahir a la tarda en una concentració davant de la sucursal del BBVA al Pont de Suert. Van protestar així per la paralització del procés per adjudicar tres dels sis establiments hotelers del Pla de l’Ermita, que fins ara estaven en mans d’una filial del grup Nozar.

Els manifestants exhibien pancartes amb lemes com ara “BBVA, negocia ja”, “Senyor jutge, no enfonsi la nostra vall” i “No asfixieu la comarca”, entre d’altres. Arran d’una al·legació del BBVA, el jutjat mercantil ha parat el traspàs del resort a Gesboí SLU, una empresa del grup de Reus que va licitar pels actius en solitari. Ara, aquest únic postor ha de negociar una nova oferta amb l’entitat bancària, quan falta poc més d’un mes per a l’inici de la temporada d’esquí. Això deixa a l’aire tant l’obertura dels diferents establiments com la subrogació dels contractes dels 46 empleats d’hotels i restaurants.

S’ha de recordar que uns altres tres allotjaments del Pla de l’Ermita obriran en mans d’altres empreses, mentre que la Generalitat és propietària de les pistes d’esquí i garanteix l’obertura aquest hivern.

tracking