SEGRE

TRADICIONS CERTÀMENS

Tremp exhibeix la tradició del codony, que triomfa en vendes

Més de seixanta expositors i alguns van esgotar existències

Milers de visitants en la divuitena edició de la fira del codony a Tremp.

Milers de visitants en la divuitena edició de la fira del codony a Tremp.JORDI URIACH

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Milers de persones van poder degustar i adquirir articles artesans de qualitat en les més de seixanta parades de productes alimentaris de la Fira del Codony de Tremp, que ahir es va celebrar a la capital del Jussà malgrat l’amenaça de pluja. Molts dels expositors van arribar fins i tot a esgotar existències per l’alt nivell de vendes.

El mercat es va estendre també amb parades d’artesania i tallers i demostracions d’oficis, així com la participació d’alguns dels comerços de la ciutat. La jornada es va iniciar amb el tradicional dinar amb l’allioli de codony, carn a la brasa i vi del Celler Vila Corona, acte durant el qual es van repartir més de 650 racions. Els visitants van poder aprendre a elaborar el codony de la mà dels expositors. Un any més es va convocar el concurs d’allioli amb una quinzena de participants.

Es van repartir 650 racions en el dinar amb carn a la brasa i l’allioli de codony

L’alcaldessa, Pilar Cases, va destacar la gran implicació dels expositors a elaborar productes amb codony i a innovar amb el producte estrella d’aquest certamen. “Els mateixos expositors valoren molt positivament el certamen tant pel volum de vendes com per l’aparador que representa la fira per als seus productes”, va apuntar la primera edil.

tracking