SEGRE

TRIBUNALS JUDICI

Li demanen tres anys i mig de presó per tenir relacions sexuals amb una nena

La Fiscalia demana una pena de tres anys i mig de presó per a un veí de 37 anys de Vilaller

Vistes del Canyeret

Vistes del CanyeretMagdalena Altisent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fiscalia sol·licita una condemna de tres anys i mig de presó per a un veí de Vilaller de 37 anys acusat de mantenir relacions sexuals amb una nena de 14. El Ministeri Públic acusa l’home d’un delicte d’abusos sexuals. Val a assenyalar que a Espanya l’edat de consentiment sexual se situa en els 16 anys. Està previst que el judici se celebri dijous vinent a l’Audiència de Lleida.

Els fets van tenir lloc l’estiu de l’any passat, quan l’acusat, D.R.C., que llavors tenia 37 anys, “va iniciar una relació sentimental amb la víctima, de 14 anys”, segons l’escrit d’acusació del Ministeri Públic, que afegeix que “en el transcurs de l’esmentada relació sentimental l’acusat, amb ànim libidinós i amb coneixement de l’edat de la menor, solia portar-la a llocs allunyats del nucli urbà de la localitat de Vilaller, per evitar ser vistos, i la besava a la boca, l’abraçava i se l’asseia a la falda en cada una de les trobades”. La Fiscalia considera que l’home, que va ser investigat pel jutjat d’instrucció únic de Tremp, és autor d’un delicte d’abusos sexuals a menor de 16 anys, de forma que sol·licita que se li imposi una condemna de tres anys i mig de presó.

L’edat de consentiment sexual a Espanya se situa en els 16 anys i per això se l’acusa d’abusos

D’altra banda, el Ministeri Públic també demana que se li imposi durant uns altres deu anys una ordre de prohibició d’acostament a 500 metres de la nena, del seu domicili, centre d’estudi o llocs que freqüenta, i la prohibició de comunicació per qualsevol mitjà pel mateix període de temps.

tracking