SEGRE

EMPRESES ALIMENTACIÓ

Teresa Carles estrena hamburguesa vegana i estudia begudes vegetals

El grup de menjar saludable amb seu a Bell-lloc obre restaurants a Madrid i a La Roca Village || Acabarà l’any amb vuit establiments a Espanya

Imatge de l’obrador del grup Teresa Carles Healthy Foods al polígon Vinyes del Mig de Bell-lloc.

Imatge de l’obrador del grup Teresa Carles Healthy Foods al polígon Vinyes del Mig de Bell-lloc.WILLY ORMAETXEA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup Teresa Carles Healthy Foods investiga a l’obrador de Bell-lloc begudes i ferments vegetals. Per aquest motiu, l’empresa ha creat una nova societat, Plant Based Ventures, per canalitzar les innovacions de la firma que es porten a terme des de les instal·lacions del grup en aquest municipi del Pla d’Urgell, al polígon Vinyes del Mig.

El director executiu del grup Teresa Carles, Jordi Barri, va explicar que una d’aquestes investigacions són les begudes vegetals i també un substitutiu vegà de la llet que “intenta ser el més fidel possible al perfil de la d’animal”. Així mateix, també treballen en l’elaboració “de begudes vegetals fermentades de llarga curació elaborades sense llet animal i que imita el formatge”. Un dels productes que l’empresa ha elaborat a Bell-lloc és l’hamburguesa vegana de proteïna vegetal, que estrenaran als restaurants que obriran pròximament.

En aquest sentit, Teresa Carles inaugurarà la setmana que ve el primer establiment a Madrid, a la zona d’Azca (Nuevos Ministerios). Així mateix, la primera setmana de desembre obrirà un altre local al centre comercial La Roca Village (Barcelona). Aquests restaurants seran els primers de la nova línia de l’empresa. Es tracta de Flax & Kale Street, que “agafa inspiració de l’street food i en la línia del menjar saludable” que ofereix el grup als altres restaurants.

Barri va apuntar que Teresa Carles tancarà l’any amb un total de vuit establiments (un a Lleida ciutat, sis a Barcelona i un a Madrid) i que ja estan treballant en noves obertures per a l’any que ve.

L’empresa va obrir el 2018 el nou obrador a Bell-lloc, un projecte que va suposar una inversió de prop de set milions d’euros. La planta del grup té una superfície d’uns 6.500 metres quadrats i compta amb un hivernacle que s’ha destinat a la producció de kale (o col arrissada). Entre els mesos de gener i abril d’aquest mateix any, es van recollir fins a 2.500 quilos d’aquest producte, que és un dels més utilitzats per aquesta firma. A l’obrador de Bell-lloc, l’empresa elabora els sucs de pressió en fred i aliments necessaris per proveir els seus restaurants.

tracking