SEGRE

POLÍTICA PLENS

Les Borges modifica el pressupost per acabar obres

Imatge d’arxiu de les Borges Blanques.

Imatge d’arxiu de les Borges Blanques.JORDI GUARDIOLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les Borges va aprovar ahir una modificació del pressupost per valor de 123.000 euros per finalitzar obres com la reforma de l’avinguda Francesc Macià. Amb aquesta actualització, mitjançant crèdit extraordinari i suplement de crèdit, preveuen subvencionar activitats dels comerços, entre altres actuacions. El ple va debatre una moció per elaborar una ordenança de mobilitat i obrir-la a un procés de participació.

Per la seua part, Cervera es va afegir a la plataforma de Bellpuig per demanar millores a la línia de tren de Lleida a Barcelona per Manresa, a la qual també s’han adherit altres municipis lleidatans. Així mateix, el PP i ERC de Mollerussa van criticar el mal estat de les zones verdes, en què s’acumulen excrements d’ocells. L’alcalde, Marc Solsona, va assegurar que són conscients del problema i va recordar que posaran un assessor per controlar el servei de jardineria.

A Tàrrega, el ple va desestimar un recurs de JxCat per denunciar el criteri per repartir els regidors de cada partit a les comissions.

tracking