SEGRE

Prop de mig milió de vehicles sortiran de l'àrea metropolitana pel pont de la Constitució cap a zones de muntanya i pistes d'esquí

És el primer període festiu amb una mobilitat pròpiament d’hivern que coincidirà amb el tret d’inici de les compres de Nadal

Cues de fins a deu quilòmetres per accedir a Andorra amb cotxe

Cues de fins a deu quilòmetres per accedir a Andorra amb cotxeRADIOSEU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Servei Català de Trànsit, en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, posarà en marxa aquest dijous 5 de desembre, a partir de les 15 hores de la tarda, el dispositiu especial de circulació, ordenació i regulació del trànsit amb motiu del pont de les festivitats de la Constitució i la Immaculada. Aquest dispositiu estarà vigent fins a les 24 hores de diumenge 8 de desembre.

La mobilitat de sortida que es preveu per aquest pont de la Constitució i la Immaculada és de 465.000 vehicles entre les 15 hores de dijous 5 i les 15 hores del divendres 6. Pel que fa a dissabte 7, encara hi haurà mobilitat cap a centres comercials i zones de muntanya. En el cas de la tornada, s’estima que el nombre de vehicles que tornaran a l’AMB entre les 12 i les 24 hores de diumenge 8 de desembre serà de 245.000 vehicles.

Tot depenent de la meteorologia, s’espera que les principals afectacions viàries de sortida siguin el dijous 5 a la tarda i el divendres 6 al matí. Convé recordar que abans de desplaçar-se és important seguir l’evolució dels avisos i les alertes de pluja i vent activats per Protecció Civil i el Servei Meteorològic de Catalunya.

Les vies lleidatanes que registraran més volum de trànsit en l'operació sortida seran l'N-145 a la Seu d'Urgell, l'N-260 a Ribera d'Urgellet, la C-14 a Organyà i la C-28 a Naut Aran. A la tornada, la C-14 a Oliana i Organyà, l'N-230 al Pont de Suert i l'N-260 a Adrall. 

tracking