SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Tercera nit fora de casa per als afectats pel foc de Mollerussa

Els quinze veïns encara no poden tornar als seus habitatges fins a una nova inspecció de l’estructura de l’immoble || Continuen allotjats per familiars i amics

Una patrulla de la Policia Local vigilava ahir el bloc afectat per l’incendi a Mollerussa.

Una patrulla de la Policia Local vigilava ahir el bloc afectat per l’incendi a Mollerussa.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La quinzena de veïns que van ser desallotjats dissabte a la nit al declarar-se un incendi en un pis del Bloc E del Grup Jaume d’Urgell de Mollerussa van tornar a passar ahir la nit fora de casa, allotjats en habitatges de familiars i amics. Durant una inspecció que es va portar a terme ahir a càrrec de tècnics de l’ajuntament, representants de la comunitat i de la companyia d’assegurances de l’edifici, es va determinar que és necessari treure la runa al pis on es va declarar el foc, ubicat a la quarta planta de l’immoble, per valorar l’abast de l’afectació a l’estructura.

La previsió és que al llarg del dia d’avui es puguin realitzar els treballs de neteja d’aquest habitatge per posteriorment valorar si és segur permetre l’entrada dels veïns.

Avui començaran els treballs de neteja de l’habitatge afectat i la valoració en l’estructura

Així doncs, el consistori va mantenir durant tota la jornada d’ahir agents de la Policia Local vigilant l’immoble, amb la comesa de prohibir l’accés a aquest bloc, que compta amb vuit habitatges.

La veïna de vuitanta-cinc anys amb mobilitat reduïda que va ser allotjada temporalment a la residència Can Jaques de Mollerussa va tornar a passar la nit en aquest equipament per tal de poder rebre una atenció adequada.

El foc es va declarar aquest dissabte a les deu de la nit i la principal hipòtesi és que va ser provocat per un curtcircuit mentre s’estava carregant un patinet elèctric.

A causa del fum, un dels veïns va patir una intoxicació lleu, per la qual cosa va ser atès en un primer moment al CAP de Mollerussa i després va ser traslladat a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida, tot i que va rebre l’alta aquella mateixa nit.

El passat dia 13 de novembre, 120 veïns van haver de ser desallotjats d’un bloc d’habitatges a Juneda per un incendi al pàrquing, on es van cremar una trentena de matalassos. La majoria dels afectats van estar allotjats a la granja escola La Manreana.

tracking