SEGRE

MUNICIPIS SERVEIS

Montgai obre dilluns el centre de serveis per a la gent gran

A les tardes amb la previsió d’acollir veïns d’altres

Presentació als veïns del nou centre de serveis.

Presentació als veïns del nou centre de serveis.AJUNTAMENT DE MONTGAI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Montgai obrirà dilluns el nou centre de serveis per a la gent gran. De moment ho farà cada dia de 4 a 7 de la tarda encara que la previsió del consistori és que pugui obrir durant tota la jornada i donar servei als veïns d’altres pobles propers, segons va explicar l’alcalde, Jaume Gilabert.

El centre s’ha construït a l’antic Cafè de la Fassina, al costat de l’ajuntament i l’adequació i millora han suposat una inversió de més de 220.000 euros. Gilabert va apuntar que també s’ha millorat l’entorn i una zona enjardinada d’aquest mateix espai.

Dijous passat el centre es va obrir per ensenyar-lo als veïns encara que no serà fins dilluns que entrarà en servei i els usuaris podran gaudir d’un espai i dur a terme diferents activitats. L’objectiu del consistori és que la Generalitat a través del consell de la Noguera assumeixi la gestió d’aquest equipament com un centre oficial per a la gent gran. Gilabert va explicar que la previsió és que més endavant s’ofereixin també altres serveis com bugaderia, perruqueria o menjador.

tracking