SEGRE

TRÀNSIT ACCIDENTS

Surt il·lesa al caure amb el cotxe en un canal a prop de la Portella

Una ambulància que acudia a l’accident es va quedar atrapada al fang i va haver de treure-la un tractorista || Sinistres a la Granadella, Balaguer, Alpicat i Guissona

Imatge de l’ambulància que es va quedar atrapada al fang ahir a l’anar a l’accident a la Portella.

Imatge de l’ambulància que es va quedar atrapada al fang ahir a l’anar a l’accident a la Portella.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La forta pluja que va caure ahir per moments a Ponent va provocar un incident d’allò més rocambolesc. Pocs minuts després de les cinc de la tarda, els Bombers de la Generalitat van rebre un avís alertant que una persona havia caigut amb el cotxe en un canal situat en un camí de terra paral·lel a la carretera que uneix Alguaire amb Almenar a l’altura de la Portella.

Fins al lloc dels fets es van dirigir una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i una dotació dels Bombers, que no van poder arribar al lloc on s’havia produït l’accident, ja que l’ambulància es va quedar atrapada al fang. Després de diversos intents per part dels Bombers de treure del fang el vehicle, finalment va ser un veí d’Alguaire amb qui havien contactat el que ho va aconseguir amb el tractor. Així mateix, els serveis d’emergències van informar que la conductora del vehicle caigut al canal havia resultat il·lesa en l’accident. El cotxe el van deixar al canal al ser impossible traslladar-lo a un lloc més segur.

D’altra banda, ahir va ser un dia de nombrosos accidents a les carreteres de les comarques lleidatanes, tot i que cap de molta gravetat. A la Granadella, a l’A-2, un cotxe va bolcar a l’altura del punt quilomètric 513, i va deixar el conductor, veí de Sant Guim de Freixenet, ferit lleu. D’altra banda, a Balaguer un vehicle va topar a les 4.30 hores contra una torre de llum a la carretera C-53 al quilòmetre 142. El xòfer va haver de ser traslladat a l’hospital Arnau de Vilanova amb ferides al braç. A Alpicat, a l’altura del camí de l’Albi, una conductora va col·lidir contra una instal·lació de reg, i va deixar-hi el vehicle després de l’accident. Un cop fetes les comprovacions pertinents, els Mossos d’Esquadra la van trobar, i tenia talls lleus. Ja a la tarda, un accident entre dos vehicles a l’A-22 a prop d’Almacelles va deixar un ferit lleu que va haver de ser traslladat a l’Arnau de Vilanova. Fins al lloc dels fets es van traslladar tres dotacions dels Bombers i efectius del SEM.

D’altra banda, a Guissona, al voltant de les set de la tarda dos turismes més van col·lidir a la carretera L-313 al punt quilomètric 17. Cap dels dos conductors va resultar ferit.

tracking