SEGRE

SALUT EQUIPAMENTS

En marxa un concurs per ampliar el CAP de Tàrrega en els propers tres anys

L’ajuntament licita la redacció del projecte i la futura direcció de les obres

L’ampliació del CAP ocuparà terrenys de l’actual pàrquing per al personal del centre.

L’ampliació del CAP ocuparà terrenys de l’actual pàrquing per al personal del centre.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Tàrrega ha tret a concurs la redacció del projecte per remodelar i ampliar el centre d’atenció primària (CAP) de la ciutat, així com la direcció i de l’obra i el control de la seguretat dels treballs. El pressupost ascendeix a 220.543 euros i la durada del contracte és de tres anys. Aquest és el termini en què està previst que es dugui a terme la millora al centre de salut. El consistori rebrà ofertes fins al proper 20 de gener abans d’adjudicar el contracte.

Aquest concurs es convoca mesos després que l’ajuntament de Tàrrega firmés un conveni a tres bandes amb la Diputació i Servei Català de la Salut per dur a terme aquesta actuació, que se centrarà en l’àrea d’urgències.

Està previst que la corporació provincial inverteixi uns tres milions d’euros en aquest equipament. L’ampliació de l’edifici del CAP ocuparà l’actual pàrquing intern de professionals de l’equipament sanitari així com una altra part del solar annex a l’edifici.

L’ampliació del CAP de Tàrrega és una reivindicació que arriba anys després que quedés descartat el projecte del parc sociosanitari anunciat el 2006. Val a recordar que una dècada després, el 2016, l’ajuntament va acordar en el ple reclamar a la Generalitat la devolució dels terrenys que el consistori va cedir per al complex sanitari que mai es va construir. L’objectiu d’aquesta reclamació era disposar de sòl per ampliar el CAP, una cosa que finalment es farà en els propers tres anys.

tracking