SEGRE

EQUIPAMENTS SERVEIS

Les Borges adjudica de nou el bar Lo Quiosc del parc del Terrall

Espera poder obrir-lo el dia 11 després d’un primer concurs fallit

El mes de setembre passat el consistori va finalitzar les obres de reforma del bar.

El mes de setembre passat el consistori va finalitzar les obres de reforma del bar.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de les Borges ha adjudicat definitivament l’explotació i gestió del bar Lo Quiosc del parc del Terrall després de suspendre el primer concurs al no reunir l’adjudicatari els requisits exigits. L’alcalde, Enric Mir (JxCat), va explicar que dilluns passat la junta de govern municipal el va adjudicar i està previst que el complex entri en funcionament el cap de setmana de l’11 de gener. L’explotació s’ha adjudicat per cinc anys amb la possibilitat de pròrroga per anualitats fins a un màxim de dos i amb un cànon anual mínim d’explotació de 13.800 euros.

El consistori va finalitzar al setembre la reforma d’aquest equipament que va permetre ampliar el doble de la superfície, les instal·lacions del qual no es milloraven des de la dècada dels 70.

El consistori va culminar al setembre la reforma de l’equipament, que va costar prop de 350.000 €

El consistori preveu tornar a donar a aquest espai la importància que va tenir quan es va obrir per primera vegada. Per això, a les clàusules del contracte va posar com a condició que havia d’obrir-se com a cafeteria, restaurant i fins i tot una gelateria. La reforma d’aquest equipament va costar al consistori prop de 350.000 euros entre les obres i el mobiliari interior per al bar, la cafeteria i la terrassa.

tracking