SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Xoca contra un pas a nivell i obliga a tallar la línia de tren a Golmés

Un comboi va estar aturat prop de mitja hora, en l’enèsim retard que es registra || L’alcalde del poble, Jordi Calvís, va retirar el vehicle amb un carretó elevador

Imatge del vehicle accidentat enmig de les vies, ahir a Golmés.

Imatge del vehicle accidentat enmig de les vies, ahir a Golmés.J.C

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un cotxe va quedar atrapat ahir en un pas a nivell a Golmés després de tenir un accident. El sinistre va tenir lloc pocs minuts passades les onze del matí quan per causes que es desconeixen i s’investiguen un turisme va acabar xocant contra un pilar situat al costat de les vies del tren, al sortir del camí que uneix el poble amb la urbanització Els Merlets. Després de la col·lisió, el conductor, que va resultar il·lès, va intentar engegar el vehicle per apartar-lo però li va resultar impossible. Va haver de ser l’alcalde de Golmés, Jordi Calvís, que amb un toro retirés l’automòbil de les vies. “Utilitzar el carretó elevador era la manera més ràpida de treure el cotxe d’allà”, va explicar a aquest diari Calvís. Fins al lloc dels fets es van traslladar dos dotacions dels Bombers de la Generalitat, una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i tres patrulles dels Mossos, que van tallar la carretera durant prop de 20 minuts per facilitar els treballs dels serveis d’emergència. Així mateix, els Bombers van contactar amb Adif per alertar-los sobre l’accident i avisessin el tren que viatjava per aquesta línia ferroviària (R-12) que uneix Lleida amb Barcelona, passant per Manresa i que va estar parat gairebé mitja hora, en l’enèsim retard que registra.

Les comarques de Lleida van tancar el 2019 amb un total de 36 víctimes mortals d’accident, una menys que l’any anterior, la qual cosa representa un descens del 2,7%. A més, se situa en la segona xifra més baixa de les últimes dècades, només superada per l’any 2016, quan hi va haver 30 víctimes.

D’altra banda, una persona va resultar ferida ahir a la tarda en una col·lisió a la C-26 a la Sentiu de Sió.

Dos ferits a Tàrrega i un altre a la Sentiu de Sió Dos persones van resultar ferides de caràcter lleu arran d’una col·lisió entre dos vehicles ahir a Tàrrega. L’avís de l’emergència es va produir a les 07.10 hores quan per causes que es desconeixen dos cotxes van xocar a la carretera L-310 al punt quilomètric 7 a l’altura de Tàrrega.

Imatge del vehicle accidentat enmig de les vies, ahir a Golmés.

Imatge del vehicle accidentat enmig de les vies, ahir a Golmés.J.C

tracking