SEGRE

FESTES BRUCE SPRINGSTEEN

El No Surrender Festival deixa Vilanova i trasllada la quarta edició a la Serra

Canvi a la capital per poder créixer en participants i tindrà un horari nocturn

Participants en l’edició passada del No Surrender.

Participants en l’edició passada del No Surrender.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El No Surrender Festival deixarà de celebrar-se a Vilanova de Bellpuig, poble que el va veure nàixer fa tres anys, i es traslladarà Mollerussa. Així ho ha decidit l’organització d’aquesta festa dedicada al músic Bruce Springsteen, amb l’objectiu que pugui créixer, tant en superfície com en participants. La cançó que interpretaran més de mil músics serà aquest any Dancing in the dark i segons l’impulsor d’aquest festival, Josep Maria Pons, es durà a terme per primera vegada en horari nocturn en comptes de la tarda, com fins ara. El parc de la Serra és l’escenari escollit per acollir aquest esdeveniment els dies 26 i 27 de juny, en una zona encara per concretar. Pons va destacar que aquest espai “està preparat” per absorbir “el creixement que esperem que tingui aquest festival”. Segons Pons, el canvi d’horari permetrà donar un punt d’“espectacularitat” a l’enregistrament de la cançó i s’evitaran les hores de més calor. Per la seua part, l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, va considerar interessant el fet que la ciutat aculli aquest festival a la Serra, “que està preparada i ja ha acollit festivals amb un aforament de més de 5.000 persones”, malgrat que va matisar que “és una decisió de la promotora d’aquest esdeveniment”, el trasllat de la qual “encara no s’ha formalitzat”.

L’ajuntament de Vilanova va emetre a última hora un comunicat lamentant la decisió. Van assegurar que “ni entenem ni de bon tros compartim els motius” del canvi.

Van afegir que el promotor va demanar “duplicar la subvenció fins a un total de 30.000 euros. Davant d’això, l’actual grup de govern va manifestar la voluntat de participar-hi com a col·laborador, incrementant en un 47 per cent els 15.000 euros de la subvenció dels anys 2018 i 2019 fins a arribar als 22.000 euros”.

tracking