SEGRE

MUNICIPIS SERVEIS

Les inverteix 100.000 euros en l'enllumenat públic

Renovació de 383 lluminàries amb tecnologia led

Una de les lluminàries de Les que es renovaran.

Una de les lluminàries de Les que es renovaran.AYUNTAMIENTO DE LES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Les invertirà 110.800 euros en el canvi de l’enllumenat públic del municipi. L’objectiu és la conversió a la tecnologia led que permetrà ser més eficient i sostenible, a més d’una reducció de les emissions de CO2. Les diferents lluminàries disposaran de sistemes de regulació que es podran canviar de forma individual o conjunta segons les necessitats dels usuaris. Se substituiran 383 lluminàries. Això suposa que actualment la potència instal·lada per aquestes lluminàries és de 79,43 kW, i amb la reforma es disminuirà la potència instal·lada de les lluminàries a 31,46 kW, cosa que es tradueix en una reducció del consum d’energia elèctrica del 60 per cent.

Un dels principals objectius d’aquesta actuació és el de reduir el consum, amb un estalvi al voltant del 45% per al total de les instal·lacions d’enllumenat públic de Les.

Així mateix, totes les lluminàries disposaran d’un sistema de control punt a punt, cosa que permetrà una reducció de flux segons diferents horaris nocturns i tipus de vies, la qual cosa permetrà aconseguir un estalvi complementari en el consum d’energia elèctrica. El consistori ha tret a licitació el projecte, que preveu un termini d’execució de tres mesos.

tracking