SEGRE

La Diputació proposa un accés alternatiu a Sant Esteve de la Sarga després d'un nou despreniment

L'allau de pedres ha topat amb el vehicle d'un veí de Tremp que ha resultat il·lès

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Diputació de Lleida s'ha compromès a habilitar un accés alternatiu a Sant Esteve de la Sarga (Pallars Jussà), després del nou despreniment d'aquest dijous que ha tornat a tallar la LV-9124 d'accés al municipi. L'allau de pedres ha fet malbé el vehicle d'un veí de Tremp que ha resultat il·lès, ha informat l'alcalde de Sant Esteve de la Sarga, Jordi Navarra.

El president de la Diputació, Joan Talarn, s'ha desplaçat aquest migdia fins al punt del despreniment i ha anunciat que cal buscar una solució definitiva per assegurar l'accés tant dels veïns com les persones que es desplacen al Congost de Montrebei. Així, la Diputació ha encarregat un estudi tècnic per avaluar les millors alternatives. El desviament de la carretera podria passar per Castell de Mur o Cellers.

En aquest mateix sentit s'ha pronunciat l'alcalde de Sant Esteve de la Sarga, Jordi Navarra, que considera que el desviament de la carretera és "la millor alternativa per no jugar-nos la vida". També el vicepresident de la Diputació de Lleida, Jordi Latorre, que reconeix que aquesta carretera ja ha donat "massa mals de cap".

Despreniment a Sant Esteve de la Sarga.

Despreniment a Sant Esteve de la Sarga.Diputació de Lleida

tracking