SEGRE

MOBILITAT

Les Borges adjudica el carril bici que uneix les tres escoles

Fruit dels pressupostos participatius

El carril bici travessarà també el passeig del Terrall.

El carril bici travessarà també el passeig del Terrall.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de les Borges Blanques ha adjudicat el projecte per habilitar la senyalització vertical i horitzontal per a la creació d’un carril bici que unirà els tres centres educatius que hi ha a la localitat. Es tracta de la proposta guanyadora dels primers pressupostos participatius en què van intervenir 508 persones.

El projecte preveu, en aquesta primera fase, que el carril bici tingui poc més d’un quilòmetre de recorregut i que una l’escola Joan XIII i l’escola bressol, l’escola Montserrat i l’institut Josep Vallverdú. En concret, passaria per l’avinguda Jaume I, pel passeig del Terrall i pels carrers Dr. Josep Trueta, Pere Calders, Comerç, Via Aurèlia, Onze de Setembre, Pere Mies, Bellavista i General Güell.

Es calcula que el projecte tindrà un termini d’execució de tres mesos. Val a recordar que prèviament s’ha realitzat un estudi de mobilitat per preveure la inclusió dels criteris i principis de seguretat, linealitat i continuïtat, sostenibilitat i convivència, entre d’altres.

Aquesta va ser la proposta que es va imposar a les altres dos opcions més votades que van ser la creació d’un passeig amb bancs i arbres cap al cementiri o la construcció d’un bany públic al parc del Terrall. L’obra tindrà un cost de 41.454,6 euros.

tracking