SEGRE

Un miler de clients de Lleida, encara sense electricitat

Alins, al Pallars Sobirà, fa més de 24 hores que està sense subministrament

Una torre caiguda a la zona de la vall de la Vansa a causa del temporal de neu i vent.

El temporal deixa sense llum 2.000 clients a la demarcació de LleidaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un miler de clients dels municipis d'Alins, Vansa i Fórnols, Espot i Farrera continuen sense subministrament elèctric aquest dijous pel temporal. Endesa afirma que té totes les incidències controlades i que treballa per normalitzar la situació.

El municipi d'Alins, al Pallars Sobirà, fa més de 24 hores que està sense subministrament elèctric ni servei de telèfon per la caiguda d'una torre elèctrica. El president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Carles Isús, ha afirmat que Alins és un municipi "incomunicat" i la situació és "preocupant". Isús ha explicat que la caiguda de la torre es va produir en una zona de molt difícil accés i serà necessari un helicòpter per accedir-hi i reparar-la. Aquest dijous segueix nevant a cotes altes i plovent al fons de les valls, fet que dificulta el vol de l'helicòpter programat per aquest dijous. En cas de no poder-se solucionar ja hi ha la petició feta per desplaçar grups electrògens al municipi.

L'estació de Port Ainé també està tancada per manca de llum. L'avaria d'aquest dimecres era més amplia i afectava als municipis de Vall Cardós i Tírvia, però a aquests pobles se'ls va poder restablir el subministrament elèctric durant la nit.

tracking