SEGRE

MUNICIPIS COMERÇOS

Bonpreu obrirà un nou supermercat a Ponent i crearà trenta llocs de feina

Inicien els moviments de terra i preveu inaugurar l’establiment el tercer trimestre de l’any || Serà el més gran del municipi, que en té tres de més petits

Imatge dels moviments de terra per construir el nou supermercat Bonpreu d’Alpicat.

Imatge dels moviments de terra per construir el nou supermercat Bonpreu d’Alpicat.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Bonpreu obrirà aquest any un nou supermercat a Alpicat, que serà el més gran del municipi, i crearà trenta llocs de feina. L’empresa ja ha iniciat els moviments de terra per a la construcció de l’establiment, que tindrà una superfície de venda de més de 1.200 metres quadrats, encara que sumant els magatzems i les 91 places de pàrquing de les quals disposarà podria arribar als 2.000 metres quadrats, aproximadament. Per aquest motiu, el nou Bonpreu serà el primer gran supermercat d’aquest municipi, que ja compta amb un BonÀrea, un Plusfresc i un Dia més petit. L’establiment es construirà al carrer Enric Granados, al costat de la gasolinera a l’entrada de la localitat. La previsió és que aquest comerç pugui obrir les portes durant el tercer trimestre d’aquest 2020.

Fonts pròximes al projecte van explicar ahir que també s’estudia la possibilitat d’obrir-hi una gasolinera, una activitat que a dia d’avui encara no té permisos. L’elecció d’Alpicat per construir aquest establiment es basa en les bones comunicacions per carretera, perquè es troba a prop dels eixos viaris que connecten les comarques del pla amb Barcelona i Saragossa (A-2), Tarragona (N-240), Aran (A-14 i N-230) i Osca (A-22). L’empresa té actualment set establiments de les marques Bonpreu i Esclat a Lleida ciutat, Tàrrega, Cervera, Alcarràs i Tremp i quatre d’aquests compten també amb gasolineres Esclatoil.

Val a recordar que Mercadona també obrirà un nou supermercat a la capital de l’Urgell, que suposarà el tancament del de Cervera.

tracking