SEGRE

CONGRÉS TECNOLOGIA

Mollerussa i Tremp acolliran actes de la Mobile Week

Amb 14 activitats a la capital del Pla i xarrades i conferències a la del Jussà || Se’n sumaran d’altres al Sobirà i la Ribagorça

La presentació de la Mobile Week ahir a Barcelona.

La presentació de la Mobile Week ahir a Barcelona.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La quarta edició de la Mobile Week es descentralitzarà i passarà de concentrar els actes a Barcelona a portar el debat sobre la ciberseguretat, la intel·ligència artificial i la mobilitat a una quinzena de ciutats catalanes, entre aquestes Mollerussa i Tremp, entre el 6 de febrer i l’1 de març. S’hi hauran de sumar altres activitats al Pallars Sobirà i l’Alta Ribagorça.

L’agenda publicada al web de la Mobile Week recull per ara catorze activitats a Mollerussa. Inclouen un acte sobre el Concurs de Vestits de Paper i l’evolució tecnològica durant les 56 edicions; tallers per optimitzar el préstec de material electrònic en biblioteques i sobre mòbils, drons i pedagogia, a banda de ponències i debats.

Una exposició mostrarà l’evolució del concurs i la tecnologia en les 56 edicions del certamen

També hi haurà un networking lunch el dia 28 amb l’alcalde, Marc Solsona, i el president de la Cambra de Comerç de Lleida, Jaume Saltó. El mateix dia també està programada la cinquena Trobada Empresarial sobre Transformació Digital.

D’altra banda, hi haurà una jornada sobre elements identificadors del patrimoni amb QR i proves sobre la realitat virtual.

A Tremp, l’agenda de la Mobile Week assenyala que la biblioteca Maria Barbal celebrarà el dilluns 24 diverses activitats relacionades amb la seguretat al mòbil, identificació, certificats digitals i acreditacions. L’empresa To Took conscienciarà el dia 27 sobre seguretat i hàbits a internet que posen en perill la seguretat i privacitat dels usuaris.

L’expansió pel territori català demostra que la revolució digital és “instrument per afavorir una nació digital” i un país de ciutats intel·ligents, va assenyalar el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, “Es parlarà del mateix que a Barcelona, però adaptat al territori”, van explicar des de l’organització.

A Barcelona se celebraran tallers sobre les repercussions de la revolució digital en la vida quotidiana. L’organització preveu que unes 18.000 persones participin en les prop de 300 activitats programades.

tracking