SEGRE

MUNICIPIS MOBILITAT

La Seu estrena una parada de taxis al costat de l'estació d'autobusos

Imatge de la nova parada de taxis de la Seu d’Urgell.

Imatge de la nova parada de taxis de la Seu d’Urgell.C.SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de la Seu ha habilitat aquesta setmana una parada de taxis al costat de l’estació d’autobusos. El nou servei, ja senyalitzat, està situat a l’avinguda Joan Garriga i Massó i dóna resposta a una llarga reivindicació d’usuaris del servei de transport públic i dels taxistes, que reclamaven millorar la mobilitat al municipi.

La capital de l’Alt Urgell disposava fins ara d’una única parada de taxis, ubicada al passeig Joan Brudieu, a uns 500 metres de l’estació d’autobusos. El vicealcalde, Francesc Viaplana, va explicar que es tracta d’un servei “consensuat” amb el sector, amb què han pactat la ubicació exacta de la parada i un període probatori d’un any per analitzar-ne el funcionament. De moment, la parada té capacitat per a tres vehicles i l’horari fixat és de les 09.00 a les 20.00 hores. Fora d’aquest horari, l’ajuntament permetrà l’estacionament de vehicles privats.

S’ha de recordar que l’ajuntament de la Seu d’Urgell ja va aprovar el 2016 una moció presentada pel grup d’Esquerra per habilitar aquesta parada de taxis, una mesura que no s’ha dut a terme fins ara.

Al marge, un pla de mobilitat urbana de la Seu també va assenyalar fa diversos anys la necessitat de disposar d’una segona parada de taxis al municipi.

tracking