SEGRE

TRIBUNALS INVESTIGACIÓ

Presó per als set detinguts al Segrià acusats de tràfic d'éssers humans

Imatge d’un dels detinguts a Torrefarrera.

Imatge d’un dels detinguts a Torrefarrera.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat de Tremp va decretar ahir l’ingrés a presó provisional comunicada i sense fiança per a les onze persones detingudes, set d’elles a Torrefarrera i Rosselló, que van ser arrestades dimecres acusades de formar part d’una xarxa dedicada a la immigració irregular. Són acusats dels delictes de transport i tràfic d’éssers humans i pertinença a organització criminal. Els detinguts van passar dijous i ahir a disposició judicial a Lleida després que el jutge de Tremp es traslladés fins a la capital del Segrià. Sis d’ells ja van ingressar dijous al Centre Penitenciari Ponent i els altres cinc ho van fer ahir.

Fonts pròximes a la investigació van assenyalar a SEGRE que es tracta d’una important xarxa de tràfic de persones i que les indagacions es van iniciar fa mesos. Els indicis apunten que el Pirineu lleidatà seria un punt d’entrada i de sortida de persones sense papers de diferents nacionalitats, que entraven de forma irregular a l’Estat espanyol i en altres països europeus.

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil van desplegar un ampli dispositiu dimecres al matí. A Torrefarrera hi va haver detencions en un domicili situat al carrer Mare de Déu de Montserrat i a Rosselló, al carrer Sant Jordi.

tracking