SEGRE

CARRETERES

Ábalos es compromet amb ERC a millorar les condicions del tram lleidatà de l'N-260

Ábalos es compromet amb ERC a millorar les condicions del tram lleidatà de l'N-260

Ábalos es compromet amb ERC a millorar les condicions del tram lleidatà de l'N-260Cynthia Sans

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos, s’ha compromès davant d’una pregunta d’ERC a millorar les condicions de la carretera nacional N-260, coneguda com a Eix Pirinenc, al seu pas per la demarcació de Lleida per reduir la sinistralitat i ha recordat les inversions del seu Ministeri dedicades a Catalunya.

Així ha contestat Ábalos al Ple del Senat a una pregunta realitzada pel senador d’ERC Miquel Caminal que exigia al ministre conèixer les mesures i accions previstes per millorar les condicions de l’'Eix Pirinenc' a l’altura de Lleida.

El ministre de Transport ha defensat a la Cambra Alta l’"èmfasi" de l’Executiu en millorar aquesta carretera i ha acusat l’anterior Govern de Mariano Rajoy de no invertir "res" en ella.

En aquest sentit, Ábalos ha recordat que el Govern espanyol ha invertit a Catalunya 1.075 milions el 2018 en infraestructures celebrant l’increment del 119 per cent respecte al finançament per part de l’Executiu del PP.

Amb tot, Ábalos ha donat la raó a ERC davant de la petició de reordenar aquesta carretera nacional N-260 i fer una actuació més àmplia en comptes de gastar diners en reparacions urgents.

tracking