SEGRE

SEGURETAT URBANISME

Més perímetre de seguretat en cases en ruïna de la Pobla

Les tanques que protegeixen les antigues cases dels ferroviaris.

Les tanques que protegeixen les antigues cases dels ferroviaris.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Societat de Gestió d’Actius procedents de la Reestructuració Bancària (Sareb) augmentarà el perímetre de seguretat que envolta els antics habitatges de ferroviaris de l’estació de trens de la Pobla, tancades des del novembre per decisió de l’ajuntament arran d’un despreniment d’un tros de la façana.

Ho farà amb l’objectiu d’evitar accidents mentre estudia les possibles solucions tècniques per a les edificacions, que van des de la demolició a la rehabilitació, i que hauran de concretar-se a finals de març, quan finalitzarà la pròrroga de quatre mesos que va sol·licitar per elaborar aquest estudi.

Així ho va assegurar l’alcalde de la Pobla, Marc Baró, després de tornar a contactar amb l’actual propietari de les edificacions per conèixer quins plans de futur té per a aquestes cases.

En aquesta mateixa línia, Baró va remarcar que la voluntat del consistori és que s’actuï al més aviat possible en aquestes cases perquè deixin de representar un perill per als vianants. S’ha de recordar que, com ja va avançar SEGRE, Baró no descarta enderrocar-les per construir-hi habitatges de lloguer social.

tracking