SEGRE

EQUIPAMENTS ENSENYAMENT

L'oposició exigeix un nou pla educatiu per al Guimerà

La CGT assegura que el centre no tancarà

Imatge d’una protesta a les portes del centre contra el tancament.

Imatge d’una protesta a les portes del centre contra el tancament.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els grups municipals a l’oposició de l’ajuntament de Balaguer, Junts per Balaguer, PSC, CUP i Balaguer Ara Sí, van exigir ahir en un comunicat que Educació es comprometi a dissenyar un nou pla educatiu per a l’escola Àngel Guimerà a fi d’evitar-ne el tancament.

En aquest sentit, denuncien la manca de transparència i l’opacitat per part de l’alcalde de la ciutat i de l’equip de govern així com d’Educació respecte a aquesta decisió i demanen que el nou pla educatiu es treballi amb diferents col·lectius educatius i actors socials, l’Ampa i l’equip educatiu del centre.

D’altra banda, l’alcalde, Jordi Ignasi Vidal, va manifestar ahir que la prioritat “no és tancar el centre, sinó resoldre la problemàtica de segregació actual” perquè tots els alumnes de la ciutat comptin amb les mateixes oportunitats.

Per aquesta raó, va assenyalar que correspon a Educació estudiar la viabilitat de la proposta presentada per l’Ampa per millorar la qualitat educativa del centre i decidir si tancar-lo o no. Per la seua banda, la CGT de Lleida va assegurar ahir que l’Àngel Guimerà seguirà oferint P3 el curs vinent.

tracking