SEGRE

ESQUÍ TEMPERATURES

Tavascan tanca dos hores abans l'estació per la calor

Per preservar la neu en cotes baixes

Imatge d’esquiadors a l’estació de Tavascan.

Imatge d’esquiadors a l’estació de Tavascan.TAVASCAN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’estació d’esquí de Tavascan avança a partir d’avui dos hores el tancament de les pistes per la calor que s’està registrant en les últimes setmanes, amb l’objectiu de preservar la neu a les cotes baixes del complex i arribar al final de la temporada amb totes les garanties.

Fonts de l’estació de muntanya van explicar ahir que a partir d’avui s’aplicarà l’horari de primavera i en lloc de tancar a les quatre de la tarda, el tancament serà a les dos. Si bé van explicar que a les cotes altes de l’estació la neu aguanta molt bé les altes temperatures, a les cotes baixes la calor afecta l’estat de la neu.

Per això, aquesta iniciativa té com a objectiu preservar aquestes pistes i mantenir la mateixa qualitat de neu fins al final de la campanya d’esquí. Així mateix, van confiar en un baixada de les temperatures per continuar oferint tots els dominis esquiables fins al mes d’abril.

L’estació d’alta muntanya acull avui la vint-i-vuitena edició de la cursa Certascan d’esquí de muntanya, organitzada per l’Agrupe de Mataró amb el club Esquí Tremp. Forma part de la copa FEEC-Ferrino per equips.

tracking