SEGRE

POLÍTICA PACTES

El PSC aparta la seua portaveu al Pont de Suert per governar amb JxCat

El seu pacte amb els postconvergents ja va indignar l’agrupació local socialista

L’alcalde del Pont, Josep Antoni Troguet (JxCat), i Olga Escoll.

L’alcalde del Pont, Josep Antoni Troguet (JxCat), i Olga Escoll.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El PSC ha apartat la seua portaveu a l’ajuntament del Pont de Suert, Olga Escoll, que és també primera tinent d’alcalde i edil d’Ensenyament i Nuclis Agregats en el govern amb JxCat. El pacte d’Escoll amb els postconvergents al juny després de les eleccions municipals va deixar els altres dos edils socialistes a l’oposició i va indignar l’agrupació local del PSC. Ara, nou mesos després, la formació entrega el càrrec de portaveu a Juan Rodríguez, mentre que Antonio Torres serà el seu suplent. Rodríguez i Torres van ser els números 2 i 3, respectivament, de la candidatura de Compromís (marca blanca del PSC).

El primer secretari del PSC a Lleida, Òscar Ordeig, va explicar que l’objectiu d’aquesta mesura és que “la veu del PSC al Pont de Suert sigui clara”. Va assenyalar que “l’agrupació local i els regidors han pres aquesta decisió” i que ara “provarem aquesta fórmula i més endavant estudiarem si s’han de prendre més mesures”.

Malgrat que el relleu ja és efectiu, encara ha de ser ratificat en el ple que se celebrarà el mes que ve. Rodríguez va destacar que “els primers i principals objectius són tenir una informació detallada de la gestió de l’ajuntament i tenir veu en els plens com a oposició”.

Per la seua part, Escoll va mostrar la seua sorpresa per la decisió i va assegurar que ningú no l’havia avisat que l’anaven a rellevar.

Olga Escoll: “Estic sorpresa, el partit encara no me n’ha dit res” La primera tinent d’alcalde i responsable de la regidoria d’Urbanisme a l’ajuntament del Pont, Olga Escoll, va mostrar ahir sorpresa per aquesta decisió que, segons ella, “ningú m’ha comunicat encara”. Va indicar que “alguna cosa m’havia arribat, però el PSC no m’ha notificat res sobre aquesta decisió”, va puntualitzar. Va afegir que “ha estat per la premsa per la qual conec les seues intencions” i considera que “algú m’hauria d’haver avisat”. Escoll està pendent d’aquesta comunicació per resoldre la seua situació al partit socialista.

tracking