SEGRE

El món del cavall, a la Manreana, per a tota la família

El dissabte i diumenge 7 i 8 de març vine a La Manreana a descobrir el món del cavall

El món del cavall, a la Manreana, per a tota la família

El món del cavall, a la Manreana, per a tota la família

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Manreana Parc de Juneda segueix amb les seves propostes temàtiques vinculades al món dels animals i la pagesia, en les quals un cap de setmana al mes realitzen activitats per a tota la família.

Aquest mes, el dissabte i diumenge 7 i 8 de març, els més petits de casa podran gaudir de dos dies dedicats al món del cavall. Els participants podran conèixer com viuen aquests grans animals, com mengen i quines necessitats tenen. A més, tan els petits com els adults podran quedar-se a dinar amb el nou menú calçotada al mateix restaurant del parc.

Tan dissabte com diumenge, a partir de les 10 del matí gaudeix de les activitats que et proposa La Manreana Parc de Juneda.

AGENDA (DISSABTE I DIUMENGE)

  • 10:00h - Obertura del Parc
  • 11:00h - SALA MAS/TORRE. Manri, no t’enfadis! La Manri és una euga i la nostra mascota des de fa molts anys. Fa uns quants dies que està mosca però no sabem per què, ja que no l’entenem! Serà perquè no li agrada el menjar? Serà perquè vol parella? Serà..? Per saber-ho ens visitarà un traductor de l’idioma cavall al català i sabrem per què està enfadada!
  • QUADRES DE CAVALLS. Coneixem els cavalls. Amb l’ajut dels nostres monitors aprendrem tot el que té a veure amb aquests animals tan fantàstics: les característiques, les diferents races, on viuen, les seves necessitats, peculiaritats, les diverses aplicacions que tenen... Us quedareu parats!
  • 13:00h. PATI EMPEDRAT. Mercadet de productes de la Manreana. Podeu veure i comprar els productes del mas i de proximitat.
  • 13:00h-15:00h. MENJADOR MAS. Dinar, bufet del Manreano.
  • 16:00h. VIMFERRI. Què mengen els animals salvatges? Amb el cuidador d’animals salvatges més intrèpid que coneixeràs aprendràs que mengen, on viuen... Tota una aventura!
  • 17:00h. Juguem amb els cavalls i els ponis: Muntats a cavall o poni i amb l’ajuda de tota la família, haurem de superar diverses proves per arribar amb èxit i acabar la gimcana. Si sou valents i teniu bon equilibri, segur que arribareu al final! Si no heu vist mai un cavall de colors, pintarem un antre tots, prepareu les càmeres!
  • 19:00h. Tancament del parc

També es realitzen altres activitats durant tot el dia, com passejades en poni per la granja, visites lliures als animals i els espais de la Manreana i al vimferri en silenci.

Més informació de preus i reserves al web 

Els assistents es podran quedar a dinar a La Manreana amb el nou menú calçotada, que inclou calçots amb salsa tradicional, graellada de carn a la brasa amb guarnició i postres.  Més informació de preus i reserves al web

tracking