SEGRE

MUNICIPIS INICIATIVES

El Pallars Jussà i el Vallès analitzen els reptes dels comerciants

Comerciants de Tremp visitant una botiga de la Garriga.

Comerciants de Tremp visitant una botiga de la Garriga.A.T.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una desena de comerços del Jussà i responsables polítics i tècnics de Tremp van participar dimarts en una jornada de dinamització comercial a la Garriga (Vallès Oriental). La iniciativa va servir per conèixer les accions que es porten a terme en aquest municipi de Barcelona per ajudar a la promoció econòmica, on el comerç i el turisme tenen un paper important.

L’associació Som la Garriga va presentar el seu model de dinamització comercial i va compartir amb la delegació del Pallars reflexions sobre els reptes a què s’enfronta el sector, fórmules per promoure i millorar l’associacionisme i accions concretes que poden ser transferibles al Jussà.

Els comerciants també van visitar establiments hotelers, on es pot disfrutar de les propietats medicinals de les aigües termals de la zona i que són el principal atractiu turístic. Aquesta jornada es va dur a terme en el marc del projecte Treball a les 7 Comarques i està coordinada per l’ajuntament de Tremp, amb la col·laboració dels altres consistoris del Jussà.

D’altra banda, a finals del mes de febrer passat es va obrir un nou aparador d’una botiga tancada del centre de Tremp, en el marc d’una iniciativa de l’ajuntament. Aquesta és la segona intervenció que es fa al nucli antic de la capital del Jussà.

Els propietaris cedeixen temporalment l’aparador i els comerciants el decoren, amb l’objectiu de donar visibilitat a aquests espais i fomentar que algú els compri o els llogui per instal·lar els seus negocis.

tracking