SEGRE

MUNICIPIS PROJECTES

Guissona ultima les obres de la tercera circumval·lació urbana

Avança el nou geriàtric de BonÀrea, que tindrà 250 places

Les obres de la tercera ampliació urbanística de Guissona en l’actualitat.

Les obres de la tercera ampliació urbanística de Guissona en l’actualitat.X.SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Guissona ha iniciat aquesta setmana la pavimentació de l’àrea d’expansió urbanística al costat de la rambla dels Segadors. La previsió és que els treballs durin un mes i mig. El nou espai residencial SUD-7 permetrà una tercera circumval·lació a la localitat. En total, la zona té 3,6 hectàrees que allotjaran una quarantena d’habitatges unifamiliars des de la rambla dels Segadors fins a l’entrada per l’antiga carretera de Cervera. Més de 4.000 metres quadrats estan destinats a equipaments, concretament a la segona residència de la Fundació BonÀrea, les obres de la qual avancen a bon ritme i tenen un termini d’acabament de dos anys, amb un cost de 14,5 milions d’euros i que tindrà capacitat per a 250 places. L’existent en té 190. Com a novetat, disposarà d’una piscina coberta, un gimnàs i una zona de serveis per a la gent gran. A més d’aquest equipament, la zona acollirà un pàrquing de 109 places i 4.814 metres quadrats dedicats a parcs i jardins.

Segons l’alcalde, Jaume Ars, el projecte oferirà una major qualitat de vida als veïns i més places de residència, atès que l’actual està plena des de fa anys.

Les obres permeten també obrir un nou pas entre l’avinguda Lluís Companys i el carrer Notari Roca Sastre. Per a Jaume Ars, l’expansió urbanística és bàsica per a una població que té una demanda d’habitatges molt per sobre de l’oferta existent. El consistori també posarà a la venda terrenys a la zona de Lluís Companys i a la Fonteta per poder seguir a curt termini amb la construcció de nous habitatges.

tracking