SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Ferit greu al tenir un accident de tractor en un camí d'Arbeca

Evacuat en helicòpter a Tarragona

El ferit va ser evacuat en helicòpter.

El ferit va ser evacuat en helicòpter.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home d’uns 50 anys va resultar ferit de caràcter greu ahir a la tarda al tenir un accident amb un tractor a Arbeca. L’accident va tenir lloc, per causes desconegudes i que s’estan investigant, cap a les 16.30 hores en un camí d’aquesta localitat de les Garrigues, quan l’home va caure i el vehicle li va passar per sobre, segons van informar els Mossos d’Esquadra. Fins al lloc van anar diverses patrulles de la policia catalana, dos ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Després de ser atès in situ pels sanitaris, el ferit va ser evacuat en helicòpter a l’hospital Joan XXIII de Tarragona, segons van informar des dels Mosssos d’Esquadra. El tractor no tenia cabina i va acabar a l’interior d’un camp.

L’any passat es van produir tres accidents mortals de tractor a les comarques de Lleida. Al maig va perdre la vida un agricultor a Guissona després de ser atropellat pel seu vehicle. A l’agost va morir un home de 85 anys al ser atropellat accidentalment pel tractor que conduïa el seu fill a Bellvís i a l’octubre va morir un veí de Menàrguens de 42 anys.

El vehicle va passar, pel que sembla, per sobre de l’home, en un accident que es va produir a les 16.30 hores

Encara van ser més tràgiques les xifres de l’any 2018, quan es van registrar fins a set accidents mortals d’aquest vehicle a Lleida, dels quals tres van ser accidents de trànsit. Així mateix, en els últims tretze anys més de 40 tractoristes han mort per accidents a Ponent. L’any més negre per a l’estadística va ser el 2009, quan es van registrar vuit accidents mortals amb aquest tipus de vehicles agrícoles. En molts dels casos, es tracta de petits tractors sense cabines i amb víctimes d’avançada edat. En molts altres casos, els tractoristes han resultat ferits de caràcter greu.

tracking