SEGRE

ESNOTICIA

Les obres de Tresponts i del pont del Vilosell, parades

Per la crisi sanitària del coronavirus

Les obres del túnel de Tresponts, que ahir ja estaven paralitzades.

Les obres del túnel de Tresponts, que ahir ja estaven paralitzades.C. SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les obres del túnel de Tres Ponts, a la C-14 a l’Alt Urgell, i les de millora del pont del Vilosell després de les riuades de l’octubre estan paralitzades com a conseqüència de la crisi del coronavirus. A la C-14, les obres estaven aturades en compliment del decret de la Generalitat de divendres. Els operaris ja no van anar ahir als seus llocs de treball. De fet, una part estaven allotjats en un hotel que des de la setmana passada està tancat.

Per altra banda, la millora del pont del Vilosell es troba paralitzada des de l’inici de la crisi del coronavirus, segons va explicar l’alcalde, Jordi Nogué. De la mateixa manera, el Covid-19 ha obligat a aturar els treballs a la C-13 entre Rialp i Llavorsí, que han d’assegurar el talús després del despreniment del mes de desembre. Fonts de la Generalitat van assegurar que no hi ha risc d’esllavissades actualment en aquest punt. A més, l’Agència Catalana de l’Aigua ha aturat les obres de neteja del riu Corb a Ciutadilla, informa Segre Tàrrega.

La Generalitat va plantejar fer-se càrrec de totes les despeses que comportés l’ordre de paralitzar obres (llocs de treball, lloguers de maquinària, fiances i assegurances), com ja va avançar SEGRE. Per la seua part, l’Estat ha prohibit qualsevol activitat no essencial.

tracking