SEGRE

MUNICIPIS SERVEIS

Mequinensa triplica la capacitat de connexió privada a internet

Per l’increment del nombre de clients durant el confinament

Imatge d’arxiu de l’ajuntament de Mequinensa.

Imatge d’arxiu de l’ajuntament de Mequinensa.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El confinament decretat per frenar la propagació del Covid-19 s’ha traduït en un creixement del consum d’internet dels usuaris de Cablevisión de Mequinensa. Aquesta situació ha obligat l’organisme a avançar diversos mesos els plans previstos d’augment de cabal de dades que s’havia planificat per aquest any per donar servei al creixent nombre d’usuaris.

Les previsions de consum de dades de tots els proveïdors s’han vist superades pel moment excepcional d’alerta per l’ús intens de les xarxes aquests dies. Un fet que ha obligat fins i tot algunes plataformes a rebaixar la qualitat dels arxius de vídeo per no saturar els servidors i preservar internet a la població.

A Mequinensa s’ha avançat l’ampliació efectiva de cabal programada per aquest any que ha permès triplicar la capacitat garantint a tots els usuaris el servei.

Els treballs s’han portat a terme aquests últims dies, encara que amb dificultats per restriccions de mobilitat. Els usuaris, per la seua banda, han de reiniciar els terminals de la xarxa de banda ampla.

tracking