SEGRE

SUCCESSOS ESTAT D?ALARMA

Detingudes 45 persones a Catalunya en 2 dies al sortir de casa sense motiu

La Policia Local de Mollerussa aixeca trenta actes des de divendres i arresta un home per agredir-los || Els Mossos adverteixen que mantindran els controls

Imatge de la infracció detectada a l’embassament de Sant Ponç, al Solsonès.

Imatge de la infracció detectada a l’embassament de Sant Ponç, al Solsonès.AGENTS RURALS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra i la resta de policies van detenir entre dissabte i diumenge 45 persones a Catalunya per saltar-se el confinament, segons va informar ahir el conseller d’Interior, Miquel Buch, durant la roda de premsa telemàtica que fa diàriament la Generalitat. També va informar que s’han aixecat 5.348 actes de denúncia per aquesta raó. Durant els centenars de controls es va identificar 18.326 persones i 16.891 vehicles.

Per la seua part, des dels Mossos d’Esquadra van recordar que es mantindran els controls malgrat que hagi finalitzat la Setmana Santa, en què han tingut com a principal objectiu evitar els desplaçaments a les segones residències.

Els Agents Rurals van inspeccionar ahir barbacoes i àrees recreatives

Quant al trànsit, el descens del volum va ser ahir d’un 91,6% respecte al Dilluns de Pasqua de l’any passat, segons va informar el Servei Català de Trànsit. No hi va haver cap accident mortal.

D’altra banda, l’ajuntament de Mollerussa va alertar ahir que s’ha constatat un cert relaxament per part de la ciutadania pel que fa al seguiment de les mesures de confinament responsable.

D’aquesta forma, la Policia Local va aixecar entre divendres i ahir al matí un total de trenta actes per incompliment i dissabte a la nit va detenir un veí del Palau d’Anglesola acusat d’un delicte d’atemptat a l’autoritat per haver agredit presumptament els agents que li van donar l’alto, ja que conduïa un turisme en el qual anava una altra persona.

Sorpresos al pantà de Sant Ponç

Els Agents Rurals van denunciar diumenge dos persones que van ser sorpreses circulant amb un vehicle per l’entorn del pantà de Sant Ponç, al Solsonès. La parella no va saber justificar la seua presència a l’embassament, per la qual cosa van ser denunciats per saltar-se el confinament. Els Rurals van tramitar 12 denúncies diumenge passat i també van aixecar 42 actes.

tracking