SEGRE

ASSISTÈNCIES CENTRES

Els Rurals entreguen material a les residències

En col·laboració amb el consell de l’Urgell

Un agent rural va entregar ahir material sanitari en residències com la de la Fuliola i Boldú.

Un agent rural va entregar ahir material sanitari en residències com la de la Fuliola i Boldú.AGENTES RURALES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Agents Rurals es van bolcar ahir un dia més en el lliurament de material sanitari per protegir els professionals que atenen en primera línia l’actual crisi causada pel coronavirus. Segons va informar el mateix cos mediambiental de la Generalitat a través de les xarxes socials, els agents, en coordinació amb el consell comarcal de l’Urgell, van distribuir i van entregar material sanitari, com bates i guants, a residències per a la tercera edat de la comarca, com les d’Agramunt, Vallbona o la Fuliola.

El lliurament de material és només una de les tasques que du a terme el cos dels Agents Rurals per combatre la pandèmia. També estan intensificant el servei en desinfeccions de la via pública o en edificis. Divendres van actuar a Aransis, Sant Joan de Vinyafrescal, Tremp i Sort.

Per a això utilitzen el camió que tenen per a prevenció d’incendis forestals i per fer cremes controlades. Així mateix, continuen amb els controls juntament amb mossos per comprovar el compliment del confinament i que la població no accedeixi a zones i parcs naturals.

tracking