SEGRE

MUNICIPIS PROJECTES

La Pobla adequa l'entorn de l'estació i habilitarà un pàrquing

Per posar en relleu el patrimoni ferroviari de la població

Imatge de l’exterior de l’estació de tren, amb el centre BTT.

Imatge de l’exterior de l’estació de tren, amb el centre BTT.H.C

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de la Pobla de Segur treballa per posar de relleu el patrimoni ferroviari de la localitat i això contempla habilitar un pàrquing gratuït de vint places davant de l’hangar de l’estació de tren i millorar-ne d’aquesta manera l’entorn.

L’alcalde, Marc Baró, va apuntar que l’objectiu és facilitar l’aparcament dels turistes quan arriben a la Pobla i que des d’allà puguin accedir directament a l’oficina de turisme i el centre BTT, que s’ubiquen a l’edifici rehabilitat de l’estació de tren. Així mateix, el projecte contempla la recuperació de dos grans grues industrials que hi ha en aquest lloc i d’una màquina que antigament s’utilitzava per posar l’aigua a les locomotores de vapor.

Per acabar amb la millora d’aquest àrea s’adequarà l’entorn de l’hangar ferroviari i es milloraran els accessos, va explicar el primer edil. Va apuntar que ara s’està redactant el projecte, que preveu una inversió de més de 100.000 euros i que serà finançat a través del pla de foment del turisme. Baró va confiar a poder executar-lo aquest mateix any.

tracking