SEGRE

ESNOTICIA

Agramunt obre el mercat per a alimentació i horticultura

Després d’alçar-se el veto a conrear horts

Gent que compra brots i materials per als horts ahir al mercat de Tàrrega.

Gent que compra brots i materials per als horts ahir al mercat de Tàrrega.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agramunt recuperarà demà dimecres el mercat setmanal, que el consistori va suspendre en els primers dies de l’estat d’alarma per la crisi del coronavirus. Ho farà només amb parades d’alimentació i amb brots i materials per als horts, tot provinent de productors locals i extremant les mesures de precaució per evitar contagis. El mercat setmanal funcionarà al matí, de 10.00 a 13.00 hores, i es regularà l’afluència de visitants.

El mercat d’Agramunt se sumarà així a altres localitats com Tàrrega, el mercat setmanal del qual s’ha mantingut tot aquest temps i es dedica també a alimentació i materials per a l’horticultura. També ho fa Guissona des de fa dos setmanes.

La venda de brots per a horts, pròpia dels mesos de primavera, arriba setmanes després que la Generalitat aixequés la prohibició de conrear-los excepte en el cas d’agricultors que ho fessin com a activitat econòmica. A l’haver revocat aquesta ordre, persones que es cuidaven d’horts, ja fos en finques pròpies o bé en horts urbans municipals, han pogut tornar-hi sense vulnerar les normes sobre confinament.

tracking