SEGRE

TRIBUNALS MESURES DE PROTECCIÓ

Instal·len mampares als jutjats lleidatans per preparar la desescalada

Ja n’hi ha una vintena i Justícia estudia col·locar-ne també a les sales de vistes

Vista de la mampara instal·lada a l’oficina d’atenció al ciutadà als jutjats de Solsona.

Vista de la mampara instal·lada a l’oficina d’atenció al ciutadà als jutjats de Solsona.DEPARTAMENT DE JUSTÍCIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els jutjats lleidatans ja es preparen per a la desescalada amb la instal·lació de mesures de protecció per garantir la seguretat sanitària d’usuaris i treballadors a les seus judicials. Tot i que encara no hi ha data per a la tornada a la normalitat, la conselleria de Justícia ja ha instal·lat mampares als principals centres d’atenció a la ciutadania als jutjats lleidatans i estudia també la col·locació d’aquestes barreres a les sales de vistes, segons van informar fonts del departament.

A començaments del mes d’abril, es van instal·lar una vintena de mampares repartides als jutjats de Lleida, Balaguer, Cervera, la Seu d’Urgell, Solsona, Tremp i Vielha, en llocs d’atenció al públic i serveis essencials com violència domèstica, Registre Civil, Oficines d’Atenció al Ciutadà o altres serveis que continuen funcionant només per cobrir els tràmits més urgents.

La idea és començar a col·locar aquestes mampares també a les sales on se celebraran els judicis, per evitar contagis, però encara no hi ha una data.

Aquestes mesures de protecció és una de les bones pràctiques que preveu la guia publicada pel Consell General del Poder Judicial per a la reactivació de l’activitat judicial.

En aquesta guia s’insta a establir senyals informatius de la distància social necessària per evitar contagis així com el repartiment de material de protecció i la limitació d’aforament a les seus judicials i del públic present a les sales de vistes. També la neteja i desinfecció dels espais públics de Justícia.

tracking