SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Moren els dos ferits crítics del foc de dissabte passat en un pis d'Andorra

Imatge de l’incendi que es va produir dissabte al migdia.

Imatge de l’incendi que es va produir dissabte al migdia.FERNANDO GALINDO /DIARI D’ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La dona de 42 anys i el seu fill de 16 anys que van resultar ferits crítics dissabte passat en l’incendi d’un pis a l’avinguda Carlemany de Escaldes, a Andorra, van morir dimecres i ahir, respectivament, a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. El mateix dia de l’incendi també va morir l’inquilí de l’habitatge, un pis de la segona planta, per la qual cosa el succés ha segat la vida de tres persones.

La dona i el seu fill es trobaven al quart pis del bloc quan es van produir els fets i, segons fonts oficials, van quedar atrapats a l’obrir un moment la porta, que ja no van poder tornar a tancar perquè el fum els ho va impedir, segons va informar el Diari d’Andorra.

A més a més, cinc persones van resultar van resultar ferides en el succés. Pel que sembla, un curtcircuit en una estufa va originar el foc.

D’altra banda, els Bombers de la Generalitat van treballar dimecres a la nit en un incendi al garatge d’una casa en Bell-lloc. Va cremar llenya i fins el lloc es van desplaçar vuit dotacions.

tracking