SEGRE

ESNOTICIA

L'hostaleria demana mobilitat entre àrees sanitàries en la mateixa fase

Queixes a Aran per les imatges de compradors francesos al Pertús || Els esports d’aventura no valoraran obrir fins que s’estipulin els protocols

Una comercianta de la Seu desinfectant ahir les mans d’una clienta de la botiga.

Una comercianta de la Seu desinfectant ahir les mans d’una clienta de la botiga.C. SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’hostaleria va demanar ahir que es permetin els desplaçaments entre regions sanitàries que es trobin en la mateixa fase. El president de la Federació d’Hostaleria, Josep Castellarnau, va instar l’administració a autoritzar-ho “per poder rebre un major nombre de clients i no perdre tants diners”. Castellarnau va recordar que el 95% dels hotels del Pirineu no van obrir ahir malgrat que l’Estat ho permet. Per la seua part, la presidenta de Càmpings de Lleida, Marta Cortina, va assenyalar que “la majoria de negocis no obriran fins que no puguin comptar amb la clientela habitual”.

D’altra banda, l’alcalde de Les, Andreu Cortés, va explicar que “ens agradaria rebre compradors de França per reactivar l’economia, ja que el país veí també està en desescalada”, amb referència a les cues de compradors francesos a la part catalana del Pertús.

En un altre ordre de coses, els esports d’aventura no valoraran iniciar la temporada “fins que Sanitat estipuli els protocols per fer-ho, d’aquí a dos setmanes”, segons el responsable de l’Associació d’Empreses d’Esports d’Aventures del Sobirà, Flòrido Dolcet.

Una comercianta de la Seu desinfectant ahir les mans d’una clienta de la botiga.

Una comercianta de la Seu desinfectant ahir les mans d’una clienta de la botiga.C. SANS

tracking