SEGRE

La Seu d'Urgell convertirà en zona de vianants una de les principals artèries de la ciutat aquest cap de setmana

La prova pilot es durà a terme dissabte a la tarda i diumenge al carrer Sant Ot i al tram final del de Regència d'Urgell

El carrer Sant Ot de la Seu d'Urgell

La Seu d'Urgell convertirà en zona de vianants una de les principals artèries de la ciutat aquest cap de setmanaGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell durà a terme aquest cap de setmana una prova pilot per transformar en zona de vianants el carrer Sant Ot, una de les principals artèries comercials del centre de la ciutat, i un tram del de Regència d'Urgell. La mesura s'aplicarà aquest dissabte a partir de les quatre de la tarda i s'allargarà fins diumenge a la mitjanit, amb l'objectiu d'anar repetint aquesta acció en les pròximes setmanes i durant la desescalada. La finalitat és ajudar a mantenir el distanciament social entre les persones que hi passegen i poder doblar l'espai disponible per a les terrasses de bars i restaurants situats en aquesta zona, per tal que aquestes puguin mantenir el seu aforament tot acomplint amb el que estableix la normativa.

La conversió d'aquest espai en zona de viananats no afectarà ni la plaça de les Monges ni la sortida de vehicles del Passeig Joan Brudieu cap al carrer Sant Ermengol. Mentre, el tram de Regència d'Urgell sense trànsit serà el comprès entre Sant Ot i Llorenç Tomàs i Costa, atès que els vehicles no tindrien sortida. A més, es permetrà l'accés als aparcaments particulars però no estacionar en via pública, a excepció de la càrrega i descàrrega dels vehicles comercials.

D'altra banda, el consistori de la capital alturgellenca ha editat una guia dirigida als comerços de la ciutat per donar-los suport en el camp de la venda en línia. Així, s'explica quins són els reptes de futur d'aquest sector i la importància que té la digitalització d'aquests establiments, a més de promoure diverses eines per implementar-la. Finalment, hi ha un glossari de termes que complementen els conceptes que es poden aprendre en aquest manual.

 
tracking