SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

S'esfondra una casa a Vilanova de Bellpuig sense causar ferits

Estat en el qual va quedar l’habitatge al desplomar-se.

Estat en el qual va quedar l’habitatge al desplomar-se.BOMBERS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una casa en la qual no hi havia cap persona es va esfondrar del tot ahir al matí a Vilanova de Bellpuig. El sinistre es va produir cap a les 10.00 hores i fins al lloc van acudir quatre dotacions de Bombers de la Generalitat que, després de comprovar que no hi havia ferits, van acordonar la zona.

L’habitatge es troba als afores del municipi en direcció a la carretera de Bellpuig, on hi ha diverses cases agrupades.

Segons va explicar l’alcaldessa, Dolors Pascual, es tracta d’una segona residència que està rehabilitada, però els propietaris porten diversos mesos sense poder visitar-la ja que estan confinats a Barcelona, on resideixen habitualment. Tècnics municipals, juntament amb l’arquitecte, es van atansar fins a l’habitatge per analitzar les possibles causes de la caiguda. La mateixa alcaldessa va ser l’encarregada d’informar la família propietària de l’incident, davant de la impossibilitat d’aquests de poder desplaçar-se fins a Vilanova de Bellpuig.

La causa de l’ensorrament es podria deure a l’acumulació de pluja. S’ha de recordar que dissabte passat es va desplomar part de la teulada del col·legi Mirasan de Lleida i un matrimoni amb dos fills petits va haver de ser desallotjat del seu habitatge a Boldú, a la Fuliola, després que es desplomés part d’una casa contigua, que estava deshabitada

tracking